aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤο ενδιαφέρον στα ύψη με Ομόνοια-Εθνικός και Δόξα-Απόλλωνα, κορυφαίες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Το ενδιαφέρον στα ύψη με Ομόνοια-Εθνικός και Δόξα-Απόλλωνα, κορυφαίες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Δύο σημαντικούς αγώνες για την 20η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος για το κουπόνι της στοιχήματος. Η Ομόνοια υποδέχεται στις 18:00 στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας και στις 19:00 η Δόξα τον Απόλλωνα στο Μακάρειο Στάδιο. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την 23η αγωνιστική της Primera Division, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αναμετρηθεί με την Εσπανιόλ στις 22:00, ενώ για την Serie A θα γίνει το ματς Σαλερνιτάνα-Σπέτσια στις 21:45.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια-Εθνικός, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.32, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 8.01. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα-Απόλλων, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 7.81, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 1.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 1.63, ενώ για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 5.46. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.82. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαλερνιτάνα-Σπέτσια, η επιλογή για νίκη της Σαλερνιτάνα δίνει 3.00, ενώ για νίκη της Σπέτσια δίνει 2.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.16. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ