aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ στη Μαδρίτη. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ στη Μαδρίτη. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

Το σπουδαιότερο ματς που έβγαλε η κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League, Θα γίνει σήμερα στις 22:00 στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Μια πραγματική τιτανομαχία με τις δύο ομάδες που έχουν στόχο να φτάσουν μέχρι τέλους στη διοργάνωση να θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση. Επίσης το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση Λιόν – Γιουβέντους, το οποίο επίσης θα αρχίσει στις 22:00.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς. Μην ξεχνάτε και το πρωτοποριακό Build & Bet, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Λάμψη αστέρων και χορός εκατομμυρίων στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Δύο ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του Champions League θα λύσουν τις διαφορές τους μέσα από τα διπλά ματς της φάσης των «16». Με την απόδοση του διπλού να είναι στο 2.30, η Μάντσεστερ Σίτι προβάλλει σαν η επικρατέστερη για τη νίκη, ο άσος για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 2.70, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. 1.60 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.10 το under 2.5 goals και 1.50 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

O Σέρχιο Αγουέρο με απόδοση 5.10 από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι και ο Καρίμ Μπενζεμά με απόδοση 6.10, είναι οι επικρατέστεροι σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για τις δύο ομάδες για να πετύχουν το πρώτο γκολ του αγώνα.

ΛΙΟΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Με απόδοση 1.95 η Γιουβέντους είναι η επικρατέστερη για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ματς, ο άσος για νίκη της Λιόν προσφέρεται σε απόδοση 3.95, ενώ στο 3.20 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.05 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.90 αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση,

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ