aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΘριαμβευτική βραδιά για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σεβίλλη με 0% γκανιότα και Cash Out μόνο...

Θριαμβευτική βραδιά για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σεβίλλη με 0% γκανιότα και Cash Out μόνο στη Stoiximan!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Σεβίλλη στις 19:55 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» και να έχουν την ευκαιρία για μία θριαμβευτική βραδιά στο ΓΣΠ. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει την σπουδαία αναμέτρηση με 0% γκανιότα* και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Συγκεκριμένα, η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 4.07, η ισοπαλία δίνει 3.75, η νίκη της Σεβίλλης δίνει 2.04, το over 2.5 γκολ δίνει 1.85, το under 2.5 γκολ δίνει 1.92, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.70 και το No Goal δίνει 2.07.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο Draw No Bet για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με απόδοση 2.72 και η νίκη της Σεβίλλης δίνει απόδοση 1.42, ενώ τα συνολικά γκολ 0-1 δίνουν απόδοση 3.60, τα συνολικά γκολ 2-3 δίνουν απόδοση 2.02 και τα 4-6 γκολ δίνουν απόδοση 3.20.

Ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος; Ο Πάβλοβιτς του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 7.50 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ο Νταμπούρ της Σεβίλλης δίνει 4.50 απόδοση, ο Ερνάντες της Σεβίλλης δίνει 5.00 και ο Rony Lopes δίνει 6.00. Το να πετύχει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Μπέζιακ δίνει απόδοση 3.60.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Σεβίλλη εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ