aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΘα ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Giannis; Πόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Giannis; Πόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη ο απόηχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς με μεγάλο πρωταγωνιστή και MVP τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Stoiximan σας προσφέρει ήδη για ποντάρισμα τον επόμενο πρωταθλητή του ΝΒΑ!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του επόμενου πρωταθλητή στο ΝΒΑ!

Πόνταρε ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή στο ΝΒΑ και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Ο Giannis έκανε το θαύμα του και οδήγησε τους Μπακς, μία ομάδα που ουδείς υπολόγιζε πριν από λίγα χρόνια για τόσο ψηλά, στο θρόνο. Μπορεί να επαναλάβει αυτό τον άθλο;

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κατακτήσει το ΝΒΑ τη σεζόν 2021/22; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Οι Μπρούκλιν Νετς ξεκινούν ως πρώτο φαβορί στο νέο πρωτάθλημα με απόδοση 3.50. Ακολουθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς με απόδοση 6.00 και αμέσως μετά η ομάδα του Αντετοκούνμπο με απόδοση 7.50. Πιο κάτω θα βρείτε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος στο 11.00 και Ντένβερ Νάγκετς, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Γιούτα Τζαζ στο 15.00. Στο 20.00 η απόδοση για Λος Άντζελες Κλίπερς και Φιόνιξ Σανς, στο 30.00 για Μπόστον Σέλτικς, Ντάλας Μάβερικς και Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ