aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΘα σκοράρουν Τρισκόφσκι και Ζελάγια; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Θα σκοράρουν Τρισκόφσκι και Ζελάγια; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Στην 5η αγωνιστική εισέρχεται το Europa League και οι δύο κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ΑΕΚ και Απόλλωνας έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Ζυρίχη εκτός έδρας και Λάτσιο στο ΓΣΠ. Βαθμολογικά δεν υπάρχει κίνητρο, όμως σε αυτό το επίπεδο κάθε ματς είναι πρόκληση για τις κυπριακές ομάδες και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Μπορείτε να βρείτε στην BET ON ALFA ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για όλα τα σημερινά ματς του Europa League. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στις 19:55 θα αρχίσει το ματς Ζυρίχη-ΑΕΚ, στην τελευταία φετινή έξοδο της ομάδας της Λάρνακας για ευρωπαϊκό ματς. Η Ζυρίχη είναι φαβορί για τη νίκη με την απόδοση του άσου να είναι στο 1.75. Το διπλό για νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 4.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.50, ενώ η διπλή ευκαιρία Χ2, αν βλέπετε να την ομάδα της Λάρνακας να έχει κέρδος είναι 1.93. Στο 1.50 είναι η απόδοση για να σκοράρει η ΑΕΚ στη Ζυρίχη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στο ματς, με το over 2.5 Goals να προσφέρεται στο 1.85 και το under 2.5 Goals στο 1.80., όσο και η απόδοση του Goal – Goal. Στο 2.95 είναι η απόδοση για να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ στο ματς ο Φλοριάν Τολμές, ενώ 3.15 είναι ηαντίστοιχη απόδοση για τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας ματς στο Europa League, ο Απόλλωνας θέλει να έχει κέρδος απέναντι στη Λάτσιο, έστω και αν βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον. Η ιταλική ομάδα με απόδοση 1.70 είναι φαβορί για τη νίκη, στο 4.20 προσφέρεται η νίκη του Απόλλωνα, στο 3.75 το ισόπαλο αποτέλεσμα και 1.97 η διπλή ευκαιρία 1Χ αν πιστεύετε ότι η ομάδα της Λεμεσού θα έχει κέρδος από το σημερινό ματς.

Στο 1.65 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, καθώς και του Goal – Goal, ενώ η απόδοση του under 2.5 Goals είναι 2.05. Στο 1.40 είναι η απόδοση για να σκοράρει ο Απόλλωνας στο σημερινό ματς. Απόδοση 3.00 έχουν για να σκοράρουν οποιοδήποτε γκολ στον αποψινό αγώνα οι Εμίλιο Ζελάγια και Φακούντο Περέιρα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπριακού Europa League, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ