aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΘα προκριθούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων; Παίξε στην Bet on Alfa

Θα προκριθούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων; Παίξε στην Bet on Alfa

Η Ομόνοια κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και να βρεθεί στα πλέι οφ του Champions League σε διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς παίρνουν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας που έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες. Το ΑΠΟΕΛ στις 15:00 στο Καζακστάν παίζει με την Καϊσάρ, ενώ ο Απόλλωνας στις 20:00 στο Ηράκλειο θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ, σε αγώνες που εντάσσονται στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Είναι διαθέσιμες τόσο οι δύο αναμετρήσεις των κυπριακών ομάδων, όσο και οι υπόλοιποι σημερινοί αγώνες του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, οι δύο κυπριακές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Καϊσάρ έχει απόδοση 1.29 και η πρόκριση του Απόλλωνα επί του ΟΦΗ 1.70.

Όσον αφορά τις αποδόσεις στην κανονική διάρκεια των αγώνων, η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Καζακστάν επί της Καϊσάρ προσφέρεται στο 1.65, ο άσος για νίκη των γηπεδούχων 4.90 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.40. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.10, στο 1.65 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.05.

Το διπλό του Απόλλωνα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ έχει απόδοση 2.30, στο 2.85 προσφέρεται ο άσος για νίκη των γηπεδούχων και στο 3.10 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.15, το under 2.5 goals 1.60 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.90.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ