aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΘα περάσει ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν; Πόνταρε στον Stoiximan με 0% γκανιότα!

Θα περάσει ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν; Πόνταρε στον Stoiximan με 0% γκανιότα!

Η μεγάλη ώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά πλησιάζει. Το πρωί της Παρασκευής (10:30) αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν και διεκδικεί την πρόκριση στον μεγάλο τελικό απέναντι στο πρώτο φαβορί για τον τίτλο!

Και όπως πάντα, ο Stoiximan σας προσφέρει τα κορυφαία γεγονότα σε όλα τα αθλήματα με μηδενική γκανιότα! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει και τη μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ και στο τένις ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Τσιτσιπάς εναντίον Μεντβέντεφ, λοιπόν! Η νίκη του Τσιτσιπά δίνει 3.37 και η νίκη του Μεντβέντεφ 1.42. Ποιος θα κερδίσει τον πρώτο πόντο; Στο 1.90 η απόδοση για τον Τσιτσιπά, στο 1.85 για τον Μεντβέντεφ. Ποιο θα είναι το πρώτο γεγονός στον αγώνα; Στο 1.25 η απόδοση για τον άσο, στο 5.50 για το μπρέικ, στο 4.75 για το διπλό λάθος. Ποιος θα κερδίσει το πρώτο σετ; Στο 2.55 η απόδοση για τον Τσιτσιπά, στο 1.47 για τον Μεντβέντεφ. Πόσα γκέιμς θα δούμε; Το over 37.5 γκέιμς δίνει 1.72 και το under 34.5 γκέιμς δίνει 2.47. Μπορείτε να προβλέπετε το σκορ στα σετ; Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 3-1 δίνει 7.30 και το 0-3 είναι στο 2.75. Πόσα σετ θα γίνουν; Το over 3.5 σετ δίνει 1.60 και το over 4.5 σετ είναι στο 3.35. Το ενδεχόμενι να κερδίσει ο Τσιτσιπας δύο σετ δίνει 2.10. Πόσους άσους θα δούμε στον ημιτελικό; Το over 26.5 άσοι δίνει 2.05 και το under 25.5 άσοι δίνει 1.87.

Όλες οι αγορές για τον ημιτελικό Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ εδώ.

Μη μηδενική γκανιότα σας προσφέρει ο Stoiximan και τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Μπερετίνι και τον Ναδάλ. Στο 2.72 η νίκη του Μπερετίνι, στο 1.58 του Ναδάλ.

Όλες οι αγορές για τον ημιτελικό Μπερετίνι-Ναδάλ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ