aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤελικός Europa League παίζει με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στη Meridianbet!

Τελικός Europa League παίζει με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στη Meridianbet!

** To τελικός του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρείντζερς λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Ο τελικός του Europa League είναι εδώ! Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρείντζερς ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και τώρα μένει ένας αγώνας για να πάρουν το τρόπαιο του Europa League από την πόλη της Σεβίλλη.

Η Φρανκφούρτη εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Μάιντς στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga αλλά το μυαλό της ήταν στον αποψινό αγώνα και φυσικά κάποιοι παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς πήραν λεπτά συμμετοχής για να είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη.

Τώρα έφτασε η μεγάλη βραδιά της. Αν πάρει το τρόπαιο θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αν ηττηθεί δεν θα παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα της μείνουν… μόνο τα μπόλικα εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε από την πορεία της ως το αποψινό παιχνίδι για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ.

Από την άλλη η Ρείντζερς ζει το όνειρό της, αφού θα συμμετάσχει σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια. Τη σεζόν 07-08 είχε φτάσει πάλι ως το τέλος της διαδρομής γνωρίζοντας την ήττα από τη Ζενίτ με 2-0. Τότε ο μεγάλος τελικός είχε διεξαχθεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο «Σίτι Οφ Μάντσεστερ». Αυτή τη φορά ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη.

Στα ημιτελικά απέκλεισε μία άλλη γερμανική ομάδα, τη Λειψία με το συνολικό σκορ 3-2. Μάλιστα το έπραξε με ανατροπή, αφού ηττήθηκε στη Γερμανία με 1-0 και έφερε τούμπα τη σειρά επικρατώντας στη Γλασκώβη με 3-1.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

3577: Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers « Estadio Ramon Sanchez Pizjuan»

Προϊστορία

* Αυτός θα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τελικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το 1960 είχε ηττηθεί με 7-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο (τότε) Κύπελλο Πρωταθλητριών, το 1980 είχε επικρατήσει της Γκλάντμπαχ (1-0 εντός, 2-3 εκτός) στον διπλό τελικό του (τότε) Κυπέλλου UEFA.

* Άλλες δύο σεζόν βρέθηκαν ομάδες από έξι διαφορετικές χώρες στους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς. Το 1968-1969 και το 1982-1983. Στην τελευταία, μία γερμανική ομάδα (Αμβούργο) και μία σκωτσέζικη (Αμπερντίν) είχαν πάρει τρόπαιο.

* Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει δεχτεί γκολ στα 18/20 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει ρεκόρ 3-1-0 (3/4 G/G, 2/3 Over) απέναντι σε σκωτσέζικες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετράει 2/2 νίκες (2/2 Over 6,5) με αντίπαλο τη Ρέιντζερς. Τη νίκησε με 6-1 εντός και με 6-3 εκτός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1960.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ που έπαιξε στους ομίλους αυτού και έφτασε αήττητη ως τον ημιτελικό. Οι 2/3 προηγούμενες (Τσέλσι 2019, Βιγιαρεάλ 2021) πήραν το τρόπαιο, η Λίβερπουλ (2016) όχι.

* Ο Ολιβερ Γκλάζνερ γίνεται ο πέμπτος Αυστριακός προπονητής σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τους Ερνστ Χάπελ (5 τελικοί), Μαξ Μέρκελ, Χέρμαν Στεσλ και Ερνστ Ντόκουπιλ. Μόνο 2/8 τελικούς βρήκαν στο τέλος νικητή τον αυστριακό τεχνικό ηγέτη, μόνο ο Ερνστ Χάπελ χαμογελάσε σε αυτούς. Πήρε το (τότε) Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη Φέγενορντ (1970, αντίπαλος η Σέλτικ) και με το Αμβούργο (1983, αντίπαλος η Γιουβέντους).

* Στο Γιουρόπα Λιγκ (πάλαι ποτέ Κύπελλο UEFA) δεν έχει υπάρξει νικήτρια ομάδα με αυστριακό προπονητή. Ο Ερνστ Χάπελ ηττήθηκε με την Μπριζ στον τελικό του 1976 από τη Λίβερπουλ και με το Αμβούργο στον τελικό του 1982 από την Γκέτεμποργκ.

* Η Ρέιντζερς είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του θεσμού που καταφέρνει να φτάσει στον τελικό έχοντας χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων. Συγκεκριμένα είχε ηττηθεί από τη Λιόν με 2-0 εντός και από τη Σπάρτα Πράγας με 1-0 στην Τσεχία.

* Η Ρέιντζερς έχει 12 under στα 18 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ. Τα δέκα εξ αυτών συνδυάστηκαν με N/G.

* Η Ρέιντζερς έχει ήδη αποκλείσει φέτος δύο γερμανικούς συλλόγους από τη διοργάνωση. Την Ντόρτμουντ με το συνολικό 6-4 και τη Λειψία με 3-2. Τα τρία από τα τέσσερα αυτά ματς συνδύασαν G/G και over.

 EΚΤΙΜΗΣΗ

** Θεωρούμε πως ο τελικός δεν έχει φαβορί. Θα είναι θέμα λεπτομερειών η κατάληξή του. Και οι δύο ομάδες δίνουν βάρος στην οργάνωση και προσέχουν τον τρόπο με τον οποίο επιτίθενται. Αν δεν υπάρξει γκολ νωρίς στη συνάντηση ώστε κάποια ομάδα να πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο απ’ όσο θέλει (και αυτόματα να υστερεί στον τομέα της τακτικής), μπορεί και να δούμε μία… σούπα υπομονής και δύναμης.

Διαλέγουμε το Διπλό στοίχημα Both teams to score & total goals 1st & 2nd half «GG&I1-3&II1-3» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (2.63 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ρείντζερς ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

FAST BET – Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω Fast Bet!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ