aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤελικός Champions League: Ο αγώνας της χρονιάς με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Meridianbet!

Τελικός Champions League: Ο αγώνας της χρονιάς με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Meridianbet!

** ** O αγώνας Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης για τoν τελικό του UEFA Champions League λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Τιτανομαχία! Κυριολεκτικά! Δύο μεγάλες ομάδες, με τεράστια ιστορία, πολύ βαριά φανέλα. Συνολικά, 19 τρόπαια Champions League θα κοντραριστούν στο Παρίσι (28/5, 22:00). 6 έχει η Λίβερπουλ, 13 η Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο σπουδαίες ομάδες που φτάνουν για άλλη μία φορά στον τελικό. Και όταν φτάνεις στον τελικό, δεν μπορείς να λες… «πάω να το ευχαριστηθώ», αλλά «πάω να το σηκώσω». Το 6ο η Λίβερπουλ το πήρε την 1η Ιουνίου 2019, με εκείνο το 2-0 στο Metropolitano επί της Τότεναμ, με Σαλάχ (2’ πέν.) και Οριγκί (87’). Το 13ο η Ρεάλ Μαδρίτης το πήρε στις 26 Μαΐου 2018, σε εκείνο το 3-1 επί της Λίβερπουλ, στο Κίεβο, με Μπενζεμά (51’) και Μπέιλ (63’, 83’) και το γκολ του Μανέ (55’). Είναι εκείνος ο τελικός που δεν πρόκειται να ξεχάσει ο Σαλάχ, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 31’ με πρόβλημα στον ώμο από μαρκάρισμα του Ράμος. Τώρα, Ράμος στη Ρεάλ δεν υπάρχει, αλλά ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ δεν ξεχνάει. Και δηλώνει έτοιμος να πάρει ρεβάνς.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

1973: Liverpool vs Real Madrid «Stade de France»

Προϊστορία

Στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης 2 φορές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει μια φορά. Μια φορά οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

5 γκολ έχει πετύχει η Λίβερπουλ ενώ η Ρεάλ έχει πετύχει μόλις 3 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Το περιμένει με ανυπομονησία ολόκληρος ο πλανήτης, δυο τιτάνες του Ευρωπαϊκου ποδοσφαίρου κοντράρονται για τον τίτλο του «πρωταθλητή Ευρώπης». Δύσκολο να προβλέψει κάποιος νικητή αλλά ένα είναι σίγουρο η Λίβερπουλ θέλει εκδίκηση για την ήττα στον τελευταίο τελικό αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πολύ καλά τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και πως να τα κερδίζει.

O αγώνας αυτός είναι ξεχωριστός και γι’αυτό θα προτείνουμε και εμείς κάτι ξεχωριστό, προτείνουμε το «First Goal Method Penalty» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (7.00 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Ρεάλ Μαδρίτης ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ