aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤελευταία ευκαιρία για Τότεναμ

Τελευταία ευκαιρία για Τότεναμ

Tο κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Τρεις στροφές πριν το φινάλε του αγγλικού πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό από εδώ και πέρα, αφού περιθώρια λάθος πλέον δεν υπάρχουν.

Για την 35η αγωνιστική σήμερα η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Άστον Βίλα είναι εκτός ευρωπαϊκής ζώνης και η αλήθεια είναι πως οι ελπίδες για την Ευρώπη ψαλιδίστηκαν μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς. Πλέον κυνηγά ένα θαύμα. Από την άλλη η Τότεναμ είναι στο πεντάποντο από την πέμπτη Λίβερπουλ και στο εξάποντο από την τετράδα του Champions League. Και το δικό της έργο ως προς την τετράδα είναι πολύ δύσκολο.

Η νίκη της Άστον Βίλα σήμερα έχει απόδοση 2.25, η ισοπαλία είναι στο 3.60 και η νίκη της Νιούκαστλ δίνει 3.05 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η Τότεναμ προέρχεται από νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, με την οποία έβαλε φρένο σε ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς τρίποντο. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το over 0.5 γκολ στο ημίχρονο σήμερα θα το βρείτε στο 1.38 και το under 0.5 γκολ στο ημίχρονο δίνει 3.05 στον Stoiximan.

Τα τρία από τα 4 τελευταία ματς της Άστον Βίλα ήταν under 2.5 γκολ, ενώ τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της Τότεναμ ήταν over 2.5 γκολ, μάλιστα τα 6 από αυτά ήταν over 3.5 γκολ! Τα 8 από τα 9 τελευταία ματς της Τότεναμ ήταν GG, ενώ τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της Άστον Βίλα ήταν NG. Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.75, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.80 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.10, ενώ το GG είναι στο 1.60 και το NG στο 2.25 στον Stoiximan.

Στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Τότεναμ η Άστον Βίλα έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ. Το ενδεχόμενο να βάλει σήμερα 1 γκολ η Τότεναμ δίνει 2.52, ενώ το ενδεχόμενο να σπάσει η παράδοση και να μην σκοράρει είναι στο 3.30 στον Stoiximan! Στα τρία τελευταία ματς της Άστον Βίλα σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ποντάρισμα που σήμερα θα βρείτε στο 3.10, ενώ το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δίνει 1.93.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ