aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETSUPER CUP ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ Λεμεσού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out...

SUPER CUP ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ Λεμεσού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Δυνατή αναμέτρηση απόψε στις 19:00, όπου ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ Λεμεσού διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται με απόδοση 1.62, η ισοπαλία 3.85 και η νίκη της ΑΕΛ δίνει απόδοση 5.20. Η περίπτωση να σηκώσει το κύπελλο το ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 1.36 και να το κερδίσει η ΑΕΛ δίνει 3.20. Αν το ΑΠΟΕΛ κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι 1.62 και στα πέναλτι 6.50. Από την άλλη, αν κερδίσει η ΑΕΛ στην κανονική διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι 5.20 και στα πέναλτι 6.50. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.90, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.83, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.88  και το No Goal δίνει 1.85. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ προσφέρεται με απόδοση 2.45 και να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δίνει 8.50. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτο το ΑΠΟΕΛ προσφέρεται με απόδοση 1.53, να σκοράρει πρώτη η ΑΕΛ  δίνει 3.05 και να μην σκοράρει καμία ομάδα δίνει 8.50.

Σχετικά με τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan, η περίπτωση να μπουν ακριβώς συνολικά 3 γκολ η απόδοση είναι 4.00, ενώ το να μπουν συνολικά 4 γκολ η απόδοση είναι 5.85. Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος είτε ο Bezjak, είτε ο Hallenius δίνει απόδοση 3.50 και ακολουθούν οι Πάβλοβιτς και Al-Taamari με απόδοση 4.50. Από την πλευρά της ΑΕΛ, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Χουράδο δίνει απόδοση 4.00 και ακολουθούν οι Mmaee και Carlos με απόδοση 4.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΠΟΕΛ –  ΑΕΛ Λεμεσού εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ