aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα με γκολ στο «Emirates»

Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα με γκολ στο «Emirates»

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

*Στο «Emirates Stadium» η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η μάχη της τετράδας του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται στην Αγγλία με την Άρσεναλ να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά το 2-4 απέναντι στην λαβωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Λίβερπουλ με 4-0 και γίνεται εντονότερος ο προβληματισμός στο στρατόπεδο των «Μπέμπηδων».

Στους 57 βαθμούς η Άρσεναλ και στην 5η θέση της βαθμολογίας και η Γιουνάιτεντ στην 6η θέση με 54 βαθμούς.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

2520: Arsenal vs Manchester United «Emirates Stadium»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Emirates Stadium» η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέσσερις φορές, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «Emirates Stadium» τρεις φορές. Τρεις φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

13 γκολ έχει πετύχει η Άρσεναλ ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει 8 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Παιχνίδι «φωτιά» στο Emirates Stadium με την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκετε στα σκαριά και οι δυο ομάδες είναι ικανές να πετύχουν γκολ και θα κριθεί στο πόσο συγκεντρωμένες είναι και οι δυο ομάδες.

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.72 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το «over 3,5» στο παιχνίδι συνολικά που βρίσκεται στο (3.10 Μeridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ