aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτοίχημα La Liga, δυνατό τεστ ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ για Ρεάλ, οι κορυφαίες αποδόσεις στην...

Στοίχημα La Liga, δυνατό τεστ ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ για Ρεάλ, οι κορυφαίες αποδόσεις στην Meridianbet!

** ** O αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπετίς για την Primera Division λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** H Ισπανική La Liga φτάνει στο τέλος της και η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης τερματίζει τον φετινό μαραθώνιο έχοντας πετύχει τον βασικό της στόχο που ήταν να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία και τώρα βλέπει στον ορίζοντα και βλέπει τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ στις 28 Μάϊου.

Για την Μπέτις το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε… όνειρο, παρά το νικηφόρο 2-0 επί της Γρανάδα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Ανώτερη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, βρήκε γκολ με τον Χουάνμι στο 14’. Χρειάστηκε κάποιες αποκρούσεις του Ρουί Σίλβα για να το κρατήσει και στο δεύτερο μέρος βρήκε περισσότερους χώρους, διπλασιάζοντας εν τέλει με τον ίδιο παίκτη στο 88’.

Την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ ως Κυπελλούχος, ωστόσο μένει να φανεί αν θα τερματίσει στην πέμπτη ή έκτη θέση, ανάλογα με το τι θα συμβεί και στο Σοσιεδάδ – Ατλέτικο. Το εξασφαλίζει αν δεν ηττηθεί απόψε στο «Μπερναμπέου». Η διαφορά, πέρα από το γόητρο, είναι περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ…

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

3864: Real Madrid vs Real Betis «Estadio Santiago Bernabeu»

Προϊστορία

* Μια τετραετία αήττητη (2 διπλά, 2 ισοπαλίες) η Μπέτις στην έδρα της Ρεάλ και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ
* Η Ρεάλ ηττήθηκε στις 2/4 τελευταίες αναμέτρησης της την Παρασκευή, ενώ η Μπέτις μένει αήττητη στα 7 τελευταία την ίδια μέρα.

EΚΤΙΜΗΣΗ

**Η Ρεάλ παίζει με βασικούς, αλλά είναι αυτονόητο ότι σκέφτεται τη Λίβερπουλ και ουδείς θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά, ενώ η Μπέτις θέλει το σημαντικό οικονομικό μπόνους της πέμπτης θέσης και αναμένεται σοβαρή στο «Μπερναμπέου».

Θα προτείνουμε το Γκολ/Γκολ & Συνολικά γκολ στο 1ο Ημίχρονο  «GG&Ι1-3» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.87 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ρεάλ Μπετίς ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

FAST BET – Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω Fast Bet!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ