aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτο ντέρμπι της Λεμεσού πάντα υπάρχει κίνητρο!

Στο ντέρμπι της Λεμεσού πάντα υπάρχει κίνητρο!

Με τη νίκη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική ο Απόλλωνας «κλείδωσε» τη θέση του στο πρώτο γκρουπ και ταυτόχρονα «έστειλε» οριστικά στο δεύτερο γκρουπ την ΑΕΛ. Αλλά το μεταξύ τους ντέρμπι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν χάνει το ενδιαφέρον του.

Γιατί το λεμεσιανό ντέρμπι πάντα εξιτάρει, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Αρκεί το γόητρο για να του προσδώσει αίγλη, γι’ αυτό και οι Λεμεσιανοί το περιμένουν πώς και πώς.

Παρά την αποτυχία να μπει στο πρώτο γκρουπ, η ΑΕΛ φτάνει στο ντέρμπι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκριση που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου, σώζοντας έτσι τη χρονιά της. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία με την Ανόρθωση στη Λάρνακα, αλλά στο νέο γήπεδο της Λεμεσού «τρέχει» ένα φοβερό σερί, αφού από τότε που αγωνίζεται εκεί έχει μόνο νίκες (πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα)! Εκεί κέρδισε και τη Νέα Σαλαμίνα στο Κύπελλο και απέκλεισε τον Απόλλωνα στα πέναλτι. Η νίκη της απόψε κόντρα στον Απόλλωνα δίνει 3.44 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα ήταν GG, ποντάρισμα που στο ματς αυτό προσφέρεται στο 1.85 στον Stoiximan.

Ο Απόλλωνας δεν έχει πια το άγχος της εξάδας, αλλά βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει, αφού θέλει να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Έτσι θα ψάξει το «διπλό», το οποίο έχει απόδοση 2.38 στον Stoiximan. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στην αμυντική λειτουργία του. Έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του! Το ενδεχόμενο να κρατήσει την ΑΕΛ στο μηδέν δίνει 2.67. Γενικά τα ματς των «γαλάζιων» δίνουν πολλά γκολ. Και τα έξι τελευταία παιχνίδια ήταν over 2.5 γκολ, μάλιστα τα τέσσερα ήταν over 3.5 γκολ! Το over 2.5 γκολ στο ντέρμπι δίνει 2.15 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.85 στον Stoiximan. Στον Stoiximan θα βρείτε και την επιλογή του πρώτου σκόρερ του αγώνα. Ποιος θα ανοίξει το σκορ; Στο 6.30 η απόδοση για τον Ντόνιο, στο 6.70 για τον Πίττα, στο 8.25 για τον Μπεραχίνο και στο 9.00 για τον Μιραλάς.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ