aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτην τελική ευθεία το Euro 2020 με άπειρες αγορές ΜΟΝΟ στον Stoiximan!

Στην τελική ευθεία το Euro 2020 με άπειρες αγορές ΜΟΝΟ στον Stoiximan!

Μόλις τρία παιχνίδια έμειναν για να μάθουμε το νέο πρωταθλητή Ευρώπης. Η αγωνία κορυφώνεται εν αναμονή των δύο ημιτελικών και ο Stoiximan σας προσφέρει άπειρα ειδικά στοιχήματα για να ποντάρετε στην τελική ευθεία της διοργάνωσης! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει, όπως πάντα, τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα (και) για το Euro!

Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Δανία. Ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο; Η Αγγλία παραμένει πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις που βρίσκετε στον Stoiximan, θέση όπου πέρασε μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας, καθώς μέχρι τότε βρισκόταν στη δεύτερη και τρίτη θέση των φαβορί. Έχει απόδοση 2.60. Ακολουθεί η Ιταλία με απόδοση 3.10. Η «σκουάντρα ατζούρα» είχε ξεκινήσει ως έκτο φαβορί και από τα πρώτα της παιχνίδια στον όμιλο ανέβηκε στη δεύτερη θέση των φαβορί, όπου παραμένει ως σήμερα. Ακολουθεί η Ισπανία με απόδοση 4.00. Η «φούρια ρόχα» είχε ξεκινήσει ως πέμπτο φαβορί, για να κερδίσει μία θέση στα προγνωστικά στα προημιτελικά και άλλη μία θέση τώρα πριν τα ημιτελικά. Η έκπληξη των ημιτελικών Δανία έχει απόδοση 10.00 για κατάκτηση του τίτλου. Οι Δανοί είχαν ξεκινήσει ως δέκατο φαβορί με απόδοση 40.00!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για το νικητή.

Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά; Σικ και Ρονάλντο έχουν απόδοση 2.75, ενώ ο Κέιν δίνει 3.50. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αγγλία και πρώτος σκόρερ ο Κέιν με απόδοση 5.00. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία και πρώτος σκόρερ ο Ρονάλντο με απόδοση 8.00. Ποιος θα είναι ο MVP του τουρνουά; Στο 4.50 η απόδοση για τον Στέρλινγκ, στο 6.00 για τον Κέιν, στο 8.00 για τον Κίερ, στο 10.00 για τον Ινσίνιε, στο 15.00 για τον Μπουσκέτς. Ποιος θα αναδειχτεί καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης; Στο 3.00 η απόδοση για τον Ντοναμούρα, στο 4.25 για τον Πέδρι.

Θα υπάρξει νικητής της διοργάνωσης με μηδέν παθητικό; Απόδοση 7.00! Πρώτη η Αγγλία, δεύτερη η Ιταλία με απόδοση 4.00, πρώτη η Αγγλία δεύτερη η Ισπανία με απόδοση 4.70, πρώτη η Ιταλία δεύτερη η Δανία με απόδοση 10.50, πρώτη η Ισπανία δεύτερη η Αγγλία με απόδοση 5.75. Το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η Αγγλία στα πέναλτι δίνει 6.00. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Ισπανίας; Στο 2.35 η απόδοση για τον Μοράτα, στο 2.85 για τον Τόρες, στο 3.25 για τον Σαράμπια. Πόσα γκολ θα μπουν στους ημιτελικούς; Over 4.5 γκολ με απόδοση 1.90 ή under 3.5 γκολ με απόδοση 2.90; Ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στους ημιτελικούς; Η Αγγλία δίνει 1.95, η Ιταλία 3.75, η Ισπανία 4.25 και η Δανία 11.00.

Μπείτε στο stoiximan.com.cy για να ανακαλύψετε όλα τα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορείτε να ποντάρετε!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ