aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτην μάχη παραμονής η Κύπρος και ματσάρες για τα πλέι οφ του Μουντιάλ, σούπερ αποδόσεις...

Στην μάχη παραμονής η Κύπρος και ματσάρες για τα πλέι οφ του Μουντιάλ, σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Κύπρου που αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν (19:00) σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Γ’ κατηγορία του Nations League. Σπουδαία ματς για τα πλέι οφ του Μουντιάλ στις 21:45, Πορτογαλία-Τουρκία και Σουηδία-Τσεχία. Για την 17η και προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, Βραζιλία-Χιλή στις 01:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εσθονία-Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Εσθονίας δίνει 2.18, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 3.56. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.86. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.42. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΘΟΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία-Τουρκία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.32, ενώ για νίκη της Τουρκίας δίνει 8.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σουηδία-Τσεχία, η επιλογή για νίκη της Σουηδία δίνει 1.95, ενώ για νίκη της Τσεχίας δίνει 4.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΟΥΗΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βραζιλία-Χιλή, η επιλογή για νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.39, ενώ για νίκη της Χιλής δίνει 7.43. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ