aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτην Fonbet γιορτάζουμε τη μέρα της γυναίκας και χαρίζουμε 5 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Στην Fonbet γιορτάζουμε τη μέρα της γυναίκας και χαρίζουμε 5 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τη γιορτάσουμε από το να χαρίσουμε ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε όλους τους πελάτες μας!

Όλοι οι πελάτες μας σήμερα, 08/03/2022, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό WOMEN και να διεκδικήσουν 5 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

Σχετικά με την Fonbet

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 556 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας) και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω της ιστοσελίδας https://www.fonbet.com.cy/

Fortune Entertainment RG Limited, Αρ. Εγγραφής ΗΕ 360714 Οδός 27 Μιχαλακοπούλου, Όροφος 4, Αρ. 402, 1075 Λευκωσία, Κύπρος, κάτοχος άδειας Κλάσης Β που εκδίδεται και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Στοιχηματίστε με ασφάλεια: https://safergambling.gov.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ