aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτην Black Friday της Stoiximan οι τιμές… ανεβαίνουν!

Στην Black Friday της Stoiximan οι τιμές… ανεβαίνουν!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, ετοιμάζει για αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου την δική της Black Friday, όπου οι αποδόσεις των αγώνων θα είναι ανεβασμένες, αφού τα μεγαλύτερα ματς της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προσφέρονται με 0% γκανιότα*!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα, αυτή τη Black Friday 29 Νοεμβρίου, στη Stoiximan μπορείς να ποντάρεις σε ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις σε όλους τους μεγάλους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Η προσφορά της Παρασκευής ισχύει για τις αποδόσεις 1Χ2 των συγκεκριμένων αγώνων ποδοσφαίρου και για το νικητή του αγώνα στα ματς του μπάσκετ και οι αποδόσεις με 0% γκανιότα θα είναι διαθέσιμες από το πρωί της Παρασκευής.

Αναλυτικά, οι αγώνες που θα έχουν 0% γκανιότα αυτή την Παρασκευή:

Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ε. Ν. Παραλιμνίου Σουόνσι-Φούλαμ Σάλκε-Γιούνιον Μπερλίν Θέλτα-Βαγιαδολίδ Χέρενφεν-Φίτεσε

Μπάσκετ Ολυμπιακός-Μιλάνο Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας Καβαλίερς-Μιλγουόκι Μπακς

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ