aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτη σέντρα ξανά η Primera Liga, με φαβορί την Πόρτο

Στη σέντρα ξανά η Primera Liga, με φαβορί την Πόρτο

Ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στήνει τη μπάλα στη σέντρα. H πορτογαλική Primera Liga επιστρέφει και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο βραδινές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Στις 21:00 η Portimonense υποδέχεται την Gil Vicente, ενώ στις 23:15 η Πόρτο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Familicao.

Η Bet On Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τις αναμετρήσεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το οποίο μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μέσω Live Streaming που προσφέρει η κορυφαία κυπριακή στοιχηματική εταιρεία. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια.

Το πρωτάθλημα της Primera Liga διακόπηκε ενώ εξελισσόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με την Πόρτο και τη Μπενφίκα να δίνουν μεγάλη μάχη για τον τίτλο, καθώς τις χωρίζει ένας μόλις βαθμός 60, έναντι 59. Μάλιστα λίγο πριν τη διακοπή προσπέρασε την Μπενφίκα η Πόρτο, καθώς η ομάδα της Λισσαβόνας δεν κατάφερε να κερδίσει τους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα αποψινά ματς, ισχύουν οι εξής αποδόσεις:

21:00

PORTIMONENSE – GIL VICENTE

1: 2.40, Χ: 3.00, 2: 2.95, Over 2.5 goals: 2.25, Under 2.5 goals: 1.55, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες: 1.95

FAMALICAO – PORTO

1: 6.20, Χ: 4.10, 2: 1.45, Over 2.5 goals: 1.65, Under 2.5 goals: 2.00, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες: 1.80

*Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες της Primera Liga, ενώ οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ