aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτα φαβορί η Κύπρος στον ημιτελικό της Eurovision! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Στα φαβορί η Κύπρος στον ημιτελικό της Eurovision! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Η Κύπρος ψάχνει απόψε την πρόκριση στον τελικό της Eurovision και ο Stoiximan δεν λείπει ούτε αυτό το γεγονός! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, κάνει παιχνίδι και στη διασκέδαση και σας προσφέρει σούπερ αποδόσεις και στον κορυφαίο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κύπρος συμμετέχει φέτος στη Eurovision με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι El Diablo που τόσες συζητήσεις προκάλεσε από την πρώτη στιγμή που βγήκε… στον αέρα. Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο εσωτερικό, στο εξωτερικό το τραγούδι «πετάει», όπως δείχνουν και τα προγνωστικά του Stoiximan, αφού βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί απόψε για πρόκριση στον τελικό.

Συγκεκριμένα, η Κύπρος βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά στις πιθανότητες να κερδίσει απόψε στον πρώτο ημιτελικό, πίσω μόνο από τη Μάλτα, το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο απόψε, αλλά και από τα μεγάλα φαβορί τη βραδιά του τελικού! Νίκη της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό δίνει 4.00. Στην κορυφή των προγνωστικών η Μάλτα με απόδοση 1.55, ενώ μετά την Κύπρο ακολουθούν Ουκρανία με απόδοση 8.00, Λιθουανία με απόδοση 12.00, Ρωσία με απόδοση 20.00, η Νορβηγία με απόδοση 25.00 και η Σουηδία με απόδοση 30.00.

Εκτός από το νικητή του αποψινού τελικού, μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο από τα άλλα πονταρίσματα που προσφέρει ο Stoiximan, όπως την πρόκριση της κάθε χώρας ξεχωριστά. Στα επιμέρους ειδικά στοιχήματα μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να μην τερματίσει κάποια χώρα στην πρώτη τριάδα. Για την Κύπρο η απόδοση είναι 2.20. Από την άλλη το ενδεχόμενο να τερματίσει η Κύπρος στην πρώτη τριάδα δίνει 1.33. Αν βλέπετε πρόκριση τη Αυστραλίας και του Ισραήλ, η απόδοση είναι 5.00. Το ενδεχόμενο Μάλτα και Κύπρος να είναι στις δύο πρώτες θέσεις δίνει 2.55.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε σε όλα τα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan για τον πρώτο ημιτελικό.

Μπορείτε, επίσης, να ποντάρετε ήδη για τον τελικό! Και εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και να ποντάρετε στο νικητή της φετινής Eurovision. Πρώτο φαβορί θεωρείται η Ιταλία με απόδοση 3.00 και ακολουθεί η Γαλλία με 4.00, ενώ για τη Μάλτα η απόδοση είναι 6.00. Στην τέταρτη θέση των φαβορί η Κύπρος με απόδοση 10.00, όπως και η Ισλανδία. Στο 15.00 η Βουλγαρία και η Ελβετία.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε για τον τελικό.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ