aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash...

Σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash Out

Σπουδαία και ενδιαφέρον ματς σε όλη την Ευρώπη περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της Τρίτης. Για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κύπρου, η ΑΕΚ υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ στις 19:00 στην Αρένα, ενώ για το Coppa Italia, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Σαμπντόρια στις 22:00. Σε αγώνα για την Premier League, η Μπράιτον θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι στις 22:00. Για το Κύπελλο Γερμανίας, η Σαν Πάουλι θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ ενώ για την Primera Division, η Μπάτις θα παίξει με την Αλαβές. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΕΕΚ-ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της ΠΑΕΕΚ δίνει 1.37, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 5.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΠΑΕΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους-Σαμπντόρια, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.33, ενώ για νίκη της Σαμπντόρια δίνει 7.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.72. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.17. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπράιτον-Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Μπράιτον δίνει 4.86, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.72. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.66. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέτις-Αλαβές, η επιλογή για νίκη της Μπέτις δίνει 1.49, ενώ για νίκη της Αλαβές δίνει 6.07. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.49. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΤΙΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαν Πάουλι-Ντόρτμουντ, η επιλογή για νίκη της Σαν Πάουλι δίνει 7.38, ενώ για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 1.29. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ