aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣπουδαία ματς σε Αγγλία και Ιταλία, κορυφαίες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Σπουδαία ματς σε Αγγλία και Ιταλία, κορυφαίες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Σπουδαία ματς σε Αγγλία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Στην Premier League, Τσέλσι-Νιούκαστλ στις 16:00 και Άρσεναλ-Λέστερ στις 18:30, ενώ στην Serie A, Ουντινέζε-Ρόμα στις 19:00 και Τορίνο-Ίντερ στις 21:45. Στην Primera Division, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Οσασούνα στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι-Νιούκαστλ, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.33, ενώ για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 8.86. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρσεναλ-Λέστερ, η επιλογή για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.51, ενώ για νίκη της Λέστερ δίνει 5.68. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.32. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΣΕΝΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουντινέζε-Ρόμα, η επιλογή για νίκη της Ουντινέζε δίνει 3.17, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 2.20. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 4.72, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.67. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.99. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπαρτσελόνα-Οσασούνα, η επιλογή για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.34, ενώ για νίκη της Οσασούνα δίνει 8.33. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ