aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι στην Ιταλία. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι στην Ιταλία. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

Πολύ μεγάλο ντέρμπι θα γίνει απόψε στο Μιλάνο, για την 7η αγωνιστική της Serie Α’. H πρωτοπόρος και αλάνθαστη μέχρι τώρα Ίντερ που μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, υποδέχεται τη δεύτερη στη βαθμολογία και μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, που έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Προσφέρεται και το σημερινό μεγάλο ντέρμπι της Serie A’ από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Οριακά πιο χαμηλή είναι η απόδοση της Ίντερ που προσφέρεται στο 2.55 για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι και να συνεχίσει το αλάνθαστο σερί της. Η νίκη της Γιουβέντους προσφέρεται σε απόδοση 2.75, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.05.

Το over 2.5 goals, έχει απόδοση 2.05, στο 1.65 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ντέρμπι, καθώς και για όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ