aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές κόντρες στο πρόγραμμα της Δευτέρας με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 21:00 που θα κρίνει πολλά για την μάχη του τίτλου στην Σούπερ Λιγκ. Στην Premier League, Φούλαμ – Λέστερ στις 17:00 και Μπράιτον – Έβερτον στις 19:30. Για την Series A, Σασουόλο – Μπολόνια στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 3.10, ενώ για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 2.24. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.23, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φούλαμ – Λέστερ, η επιλογή για νίκη της Φούλαμ δίνει 2.65, ενώ για νίκη της Λέστερ δίνει 2.55. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΟΥΛΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπράιτον – Έβερτον, η επιλογή για νίκη της Μπράιτον δίνει 1.37, ενώ για νίκη της Έβερτον δίνει 7.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σασσουόλο – Μπολόνια, η επιλογή για νίκη της Σασσουόλο δίνει 2.40, ενώ για νίκη της Μπολόνια δίνει 2.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ