aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ ντέρμπι Ατλέτικο-Μπάρτσα και Γιουνάϊτεντ-Έβερτον, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σούπερ ντέρμπι Ατλέτικο-Μπάρτσα και Γιουνάϊτεντ-Έβερτον, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Δύο μεγάλους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου σε Αγγλία και Ισπανία. Για την έβδομη αγωνιστική της Premier League, η Μαντσεστερ Γιουνάϊτεντ αντιμετωπίζει την Έβερτον στις 14:30. Αργότερα, στις 22:00 για την όγδοη αγωνιστική της Primera Division, η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Μαντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Έβερτον, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ προσφέρει 1.50, ενώ για νίκη της Έβερτον δίνει 6.25. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο προσφέρει 1.88, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 4.10. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ