aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

Μια ακόμα εκκρεμότητα κλείνει σήμερα όσον αφορά το πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 19:00 στο ΓΣΠ θα γίνει το εξ’ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση που αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για τη μάχη του τίτλου.

Το μεγάλο ντέρμπι, προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 2.10, προβάλλει το ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, η απόδοση για το διπλό της πρωτοπόρου με 39 βαθμούς Ανόρθωσης προσφέρεται στο 3.25, ενώ 3.35 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.80, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.65 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Σήμερα επίσης θα γίνει και ο επαναληπτικός της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου Coca Cola ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Διγενή Μόρφου με ώρα έναρξης τις 14:30. Ο Εθνικός κέρδισε με 3-0 στο πρώτο ματς και είναι φαβορί για τη νίκη και στη σημερινή αναμέτρηση με απόδοση 1.45. Στο 6.30 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη του Διγενή και 3.95 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.90, στο 1.75 είναι η απόδοση του under 2.5 goals είναι 1.75 και στο 2.10 το goal – goal.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ