aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ίντερ-Μίλαν με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash...

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ίντερ-Μίλαν με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30 στο αθηναϊκό ντέρμπι της Super League και στην Ιταλία η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στις 21:45 στο Derby Della Madonnina και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της AEK δίνει απόδοση 1.93, η ισοπαλία δίνει 3.35 και o Παναθηναϊκός δίνει απόδοση 4.30. Το Over 3.5 γκολ δίνει 4.40, το Under 1.5 γκολ δίνει 32.75, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.05 και το No Goal δίνει 1.72. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ δίνει 1.70, να σκοράρει πρώτος ο Παναθηναϊκός προσφέρεται με απόδοση 2.72 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.35. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δίνει απόδοση 3.05 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δίνει 51.00. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.40, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 7.10.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός εδώ.

Η νίκη της Ίντερ δίνει απόδοση 1.97, η ισοπαλία δίνει 3.45 και η Μίλαν δίνει απόδοση 4.15. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3.45, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.35, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.78 και το No Goal δίνει 1.97. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ίντερ δίνει 1.70, να σκοράρει πρώτη η Μίλαν προσφέρεται με απόδοση 2.60 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ίντερ δίνει απόδοση 3.10 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δίνει 41.00. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.20, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 6.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ίντερ-Μίλαν εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ