aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ ματς Μίλαν-Ίντερ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, με τις καλύτερες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σούπερ ματς Μίλαν-Ίντερ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, με τις καλύτερες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ κλέβει τους προβολείς του ενδιαφέροντος από τους αγώνες της Κυριακής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η αναμέτρηση θα γίνει στο Σαν Σίρο στις 21:45. Σπουδαίο ματς θα γίνει και στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στις 19:30. Σπουδαίες κόντρες και στην Premier League, στις 16:00 θα γίνει το Έβερτον-Τότεναμ ενώ στις 18:30 θα γίνει το Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Μίλαν προσφέρει 2.95, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 2.23. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρει 2.77, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.39. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έβερτον-Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Έβερτον προσφέρει 2.99, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 2.42. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Γουέστ Χαμ- προσφέρει 4.25, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.53.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ