aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ κόντρες Τσέλσι-Έβερτον και Ατλέτικο-Βαλένθια, με σούπερ επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Σούπερ κόντρες Τσέλσι-Έβερτον και Ατλέτικο-Βαλένθια, με σούπερ επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για την Premier League, η Τσέλσι κοντράρεται με την Έβερτον στις 19:30, ενώ για τα προημιτελικά του FA Cup, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπερνλι στις 19:45. Δυνατή κόντρα στην Primera Division ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Βαλένθια στις 22:00, ενώ σε ματς για την Series A, η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Μίλαν στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι – Έβερτον, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.45, ενώ για νίκη της Έβερτον δίνει 7.44. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.30.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΣΕΛΣΙ – ΈΒΕΡΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια, η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο δίνει 1.56, ενώ για νίκη της Βαλένθια δίνει 5.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, η επιλογή για νίκη της Σίτι δίνει 1.20, ενώ για νίκη της Μπέρνλι δίνει 15.12. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 7.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.49. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουντινέζε – Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Ουντινέζε δίνει 3.30, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 2.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ