aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ κόντρες Πάφος-ΑΕΛ και Γιουνάιτεντ-Λιντς, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές

Σούπερ κόντρες Πάφος-ΑΕΛ και Γιουνάιτεντ-Λιντς, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές κόντρες στο πρόγραμμα της Τετάρτης με σούπερ αποδόσεις στο κουπόνι της Megabet Plus. Ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με τον αγώνα Πάφος – ΑΕΛ στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 19:00. Παραδοσιακό ντέρμπι στην Premier League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λιντς στις 22:00 σε εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής. Καυτή μάχη για την για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Γαλλίας μεταξύ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν στις 22:10, ενώ για την ημιτελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:00 στο Ραμπάτ.. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλ Αχλί – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Αλ Αχλί δίνει 8.40, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΛ ΑΧΛΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς, η επιλογή για νίκη της Γιουνάιτεντ δίνει 1.47, ενώ για νίκη της Λιντς δίνει 6.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.61, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.30. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΛΙΝΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πάφος – ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη της Πάφου δίνει 1.51, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 5.99. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΦΟΣ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 3.05, ενώ για νίκη της Παρί δίνει 2.11. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ