aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ κόντρες Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία, πόνταρε τώρα στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Σούπερ κόντρες Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία, πόνταρε τώρα στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με δύο ματς ολοκληρώνεται την Τρίτη η φάση των «16» του Μουντιάλ. Στις 17:00 η Ισπανία αντιμετωπίζει το Μαρόκο έχοντας τον ρόλο του φαβορί. Βέβαια, οι Μαροκινοί εντυπωσίασαν στην φάση των ομίλων και είναι ικανοί για την έκπληξη. Στις 21:00 η φάση των «16» ολοκληρώνεται με το ματς Πορτογαλία – Ελβετία, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να έχει τον πρώτο λόγο. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρόκο – Ισπανία, η επιλογή για νίκη του Μαρόκου δίνει 6.69, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.21.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία – Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.84, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 4.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ