aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣΟΥΠΕΡ κέρδη για τους παίκτες του Stoiximan στον τελικό του Euro!

ΣΟΥΠΕΡ κέρδη για τους παίκτες του Stoiximan στον τελικό του Euro!

Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε με έναν τελικό που καθήλωσε τον πλανήτη στα 120 λεπτά που διήρκησε και ακόμη περισσότερο στη διαδικασία των πέναλτι όπου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία μέσα στο σπίτι της Αγγλίας. Οι παίκτες του Stoiximan τον απόλαυσαν διπλά, αφού οι σωστές προβλέψεις τους τούς γέμισαν τις τσέπες!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσέφερε και τον τελικό του Euro με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out, αλλά και άπειρες αγορές live την ώρα του αγώνα! Και πολλοί παίκτες του Stoiximan χάρηκαν λίγο παραπάνω τον χθεσινό τελικό, αφού προέβλεψαν σωστά την εξέλιξή του και εκτός από τον αγώνα απόλαυσαν και τα πλούσια κέρδη τους!

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ορισμένα μόνο πονταρίσματα παικτών του Stoiximan: Παίκτης του Stoiximan πόνταρε στον Λεονάρντο Μπονούτσι ότι θα σκοράρει και θα δεχτεί κίτρινη κάρτα με απόδοση 120.00! Και μπορεί ο Μπονούτσι να έχει μετρημένα γκολ στην καριέρα του, αλλά χθες πολλοί τον εμπιστεύτηκαν και δεν έχασαν. Παίκτες του Stoiximan πόνταραν τον Ιταλό αμυντικό ως anytime σκόρερ με απόδοση 35.00, αλλά και ως επόμενο σκόρερ του αγώνα με απόδοση 32.00! Άλλος παίκτης βρήκε το σκορ στη διαδικασία των πέναλτι (3-2) με απόδοση 100.00 (!), ενώ η κίτρινη κάρτα που πήρε ο Ινσίνιε χάρισε σε παίκτη του Stoiximan 22 φορές το ποντάρισμά του, αφού είχε απόδοση 22.00. Κι αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις top αποδόσεις που απέφεραν τεράστια κέρδη στους παίκτες του Stoiximan στον μεγάλο τελικό του Euro 2020.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ