aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ επιλογές στην Megabet Plus για Ομόνοια-Ολυμπιακός και Γιουνάϊτεντ-Άστον Βίλα και Cash Out

Σούπερ επιλογές στην Megabet Plus για Ομόνοια-Ολυμπιακός και Γιουνάϊτεντ-Άστον Βίλα και Cash Out

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας, με την προσοχή να επικεντρώνεται στους αγώνες της 16η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Στις 17:00 η Δόξα υποδέχεται την Πάφο στο Μακάρειο Στάδιο σε αγώνα που υπάρχει πιθανότητα αναβολής. Στις 19:00 η Ομόνοια αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθεί με την Άστον Βίλα στις 21:55, για την Serie A, η Τορίνο θα φιλοξενήσει την Φιορεντίνα στις 18:00. Στις 22:00 για την Primera Division, Εσπανιόλ-Έλτσε.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.58, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 5.04. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα-Πάφος, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 3.10, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 2.28. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Άστον Βίλα, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.67, ενώ για νίκη της Άστον Βίλα δίνει 4.51. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο-Φιορεντίνα, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 2.95, ενώ για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 2.33. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εσπανιόλ-Έλτσε, η επιλογή για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 1.76, ενώ για νίκη της Έλτσε δίνει 4.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΕΛΤΣΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ