aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ αναμετρήσεις, Ολυμπιακός-Ομόνοια και Ανόρθωση-Δόξα με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Σούπερ αναμετρήσεις, Ολυμπιακός-Ομόνοια και Ανόρθωση-Δόξα με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Ομόνοια στις 19:00 και η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τη Δόξα Κατωκοπιάς στις 17.00 σε κρίσιμες αναμετρήσεις για την μάχη του τίτλου και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η νίκη του Ολυμπιακού Λευκωσίας δίνει απόδοση 4.70, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η Ομόνοια δίνει 1.75, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.61 και το No Goal δίνει 1.78. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει 2.92, να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια προσφέρεται με απόδοση 1.61 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.80.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ολυμπιακός – Ομόνοια εδώ

Η νίκη της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 1.10, η ισοπαλία δίνει 8.50 και η Δόξα Κατωκοπιάς δίνει 23.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.35 και το No Goal δίνει 1.55. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ανόρθωση δίνει 1.15, να σκοράρει πρώτη η Δόξα Κατωκοπιάς προσφέρεται με απόδοση 5.75 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ανόρθωση – Δόξα

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ