aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣέντρα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με ΑΕΚ-Δόξα, σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες αγορές και Cash Out μόνο στον...

Σέντρα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με ΑΕΚ-Δόξα, σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες αγορές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Στη σέντρα σήμερα το Κυπριακό Πρωτάθλημα με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Δόξα στις 19:00 και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού, είναι παρών και στη Cyprus League με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και το Cash Out!

Αρχή, λοιπόν, σήμερα με το ΑΕΚ-Δόξα στις 19:00 και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 1.38, η ισοπαλία δίνει 4.35 και η νίκη της Δόξας δίνει απόδοση 10.50, το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.75, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.07, ενώ το να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ δίνει απόδοση 1.45 και να ανοίξει το σκορ η Δόξα δίνει απόδοση 3.10.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες; Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.98, ενώ το No Goal προσφέρεται με απόδοση 1.78. Στις αμέτρητες επιλογές για τους παίκτες, το να σκοράρει ο Ντάρμπισιρ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει 2.00, ο Τριτσκόφσκι δίνει απόδοση 2.30 και ο Ρόμο δίνει 2.50.

Όλες οι αγορές για το ΑΕΚ-Δόξα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ