aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΡόμα-Μίλαν και άλλα ενδιαφέρον ματς, με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ρόμα-Μίλαν και άλλα ενδιαφέρον ματς, με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ματς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεσπόζει το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Μίλαν στις 21:45. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, στις 19:30 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 18:30 για την Premier League, η Άστον Βίλα θα αναμετρηθεί με την Γουέστ Χαμ. Σε αγώνα για την Primera Division, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Μπέτις στις 17:15.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρόμα-Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Ρόμα προσφέρει 2.26, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 2.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.47. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.58.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ-Άρης, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.82, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 4.07. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Άστον Βίλα προσφέρει 2.78, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 2.46. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις, η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει 1.58, ενώ για νίκη της Μπέτις δίνει 5.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΕΤΙΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ