aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΡεβάνς κυπέλλου στην Megabet Plus, Σαλαμίνα-ΑΕΛ και Ολυμπιακός-Εθνικός, με τις καλύτερες αποδόσεις και επιλογή Cash...

Ρεβάνς κυπέλλου στην Megabet Plus, Σαλαμίνα-ΑΕΛ και Ολυμπιακός-Εθνικός, με τις καλύτερες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Σημαντικοί αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου όπου θα κριθούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τελική τετράδα. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό Άχνας στις 16:00 στο ΓΣΠ, ενώ η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» στις 18:00.

Η Megabet Plus προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για την αναμέτρηση στο ΓΣΠ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρει 1.61, ενώ για νίκη του Εθνικού Άχνας δίνει 5.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 3.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ.

Για την αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος», στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρει 4.60, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1/76. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΛ.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ