aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠροβλέψτε ζευγάρι τελικού και νικητή του Champıons League στην BET ON ALFA

Προβλέψτε ζευγάρι τελικού και νικητή του Champıons League στην BET ON ALFA

Πλησιάζουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Champıons League, μέσα από τους οποίους θα βγει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Την Τρίτη θα δώσουν την πρώτη μεταξύ τους μάχη Τότεναμ – Άγιαξ, ενώ την Τετάρτη θα πάρουν σειρά Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ.

Πέραν από τις αποδόσεις για τους δύο πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η BET ON ALFA προσφέρει αποδόσεις τόσο για το ποιες ομάδες θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού, όσο και για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι αποδόσεις για το ζευγάρι του τελικού, έχουν ως εξής:

BARCELONA – TOTTENHAM      3.05

AJAX – BARCELONA        3.10

LIVERPOOL – TOTTENHAM        4.10

AJAX – LIVERPOOL           4.20

Όσον αφορά την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, φαβορί προβάλλει η Barcelona με απόδοση 2.55, ακολουθεί η Lıverpool, με 3.60 και ακολουθούν οι άλλες δύο ομάδες. Συγκεκριμένα οι αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Champıons League, είναι οι εξής:

BARCELONA           2.55

LIVERPOOL 3.60

TOTTENHAM           5.30

AJAX  5.50

Μπορείτε να δείτε onlıne όλες τις αποδόσεις και για το Champıons League στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι επέστρεψε στην BET ON ALFA το Cash Out που είναι το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς, προσφέροντας μεγάλα κέρδη.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ