aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠρωτομαγιά με επικές μάχες τίτλου!

Πρωτομαγιά με επικές μάχες τίτλου!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Πρωτομαγιά στα γήπεδα με δύο ματσάρες! Ο πρωτοπόρος Άρης φιλοξενεί την Πάφο στη Λεμεσό, ενώ στο ΓΣΠ έρχεται το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια! Η έκτη αγωνιστική των πλέι οφ στο δεύτερο γκρουπ  αναμένεται συναρπαστική!

Ο Άρης πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρώσει τον άθλο του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ διατηρεί το προβάδισμα του ενός βαθμού από τους «γαλαζοκίτρινους» και περιμένει την Πάφο με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του στις 13 αγωνιστικές. Από τις 15 Ιανουαρίου έχει να χάσει η ομάδα της Λεμεσού και έκτοτε αριθμεί 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η νίκη του Άρη σήμερα έχει απόδοση 2.12, η ισοπαλία είναι στο 3.35 και η νίκη της Πάφου δίνει 3.55 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η άμυνα αποτελεί κλειδί στην πορεία του Άρη. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια και συνολικά στα έξι από τα οχτώ τελευταία ματς! Το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ ούτε από την Πάφο θα το βρείτε με απόδοση 2.75, ενώ το ενδεχόμενο η Πάφος να πετύχει 1 γκολ δίνει 2.37.

Η Πάφος ανέβηκε με την αλλαγή προπονητή, αλλά φτάνει στο παιχνίδι αυτό με… κομμένα φτερά μετά τον αποκλεισμό από την Ομόνοια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πλέον ο μοναδικός δρόμος προς την Ευρώπη είναι μέσω της τριάδας του πρωταθλήματος, στην οποία η Πάφος βρίσκεται πιο κοντά μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική.

Έχει τέσσερα διαδοχικά NG και πέντε under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη ο Άρης έχει τέσσερα σερί NG, συνολικά έξι στα οχτώ τελευταία ματς, και τρία over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, μάλιστα τα δύο ήταν over 3.5 γκολ. Τι θα δούμε σήμερα; Το NG έχει απόδοση 2.00 και το GG είναι στο 1.75, ενώ το over 2.5 γκολ δίνει 2.00, το over 3.5 γκολ είναι στο 3.40 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.83 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΓΣΠ, όπου ο ΑΠΟΕΛ «καίγεται» για την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, τη στιγμή που η Ομόνοια φτάνει φορτσάτη μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.60, η ισοπαλία είναι στο 3.90 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει 6.00 στον Stoiximan.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη στα πλέι οφ και με 4 ισοπαλίες και 1 ήττα είναι στο βαθμό από τον πρωτοπόρο Άρη, στην έδρα του οποίου έφεραν Χ την περασμένη εβδομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 5 παιχνίδια των πλέι οφ! Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει και σήμερα θα το βρείτε στο 4.50, ενώ το ενδεχόμενο να βάλει 1 ή 2 γκολ δίνει 2.95 και 3.35 αντίστοιχα στον Stoiximan.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στα πλέι οφ, στα οποία ξεκίνησαν από την τελευταία θέση και μετά από 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες παραμένουν εκεί. Θέλουν, όμως, να διατηρηθούν σε καλό ρυθμό ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Και σίγουρα θέλουν να κόψουν βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη που δίνει για τον τίτλο. Οπότε κίνητρα έχουν πολλά, πέραν του γοήτρου.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει έξι under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς και πέντε NG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Η Ομόνοια έχει τρία σερί NG και τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Σήμερα το GG έχει απόδοση 2.07 και το NG είναι στο 1.70, ενώ το over 2.5 γκολ δίνει 2.10 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.75 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ