aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠρεμιέρα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Megabet Plus, πόνταρε στο Κύπρος-Σλοβακία με κορυφαίες αποδόσεις

Πρεμιέρα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Megabet Plus, πόνταρε στο Κύπρος-Σλοβακία με κορυφαίες αποδόσεις

Πρεμιέρα για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ με ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Η Κύπρος υποδέχεται στις 21:45 στο ΓΣΠ την Σλοβακία και θέλει να κάνει μια καλύτερη πορεία με νέο προπονητή τον Κωστένογλου. Σε άλλους αγώνες, το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Ουαλία και η Γαλλία την Ουκρανία.

Η Megabet Plus προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές των προκριματικών αγώνων.

Για την αναμέτρηση στο Κύπρος-Σλοβακία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Κύπρου προσφέρει 4.41, ενώ για νίκη της Σλοβακίας δίνει 1.78. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΥΠΡΟΣ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ.

Για την αναμέτρηση στο Βέλγιο-Ουαλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Βέλγιου προσφέρει 1.28, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 9.59. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.23.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΟΥΑΛΙΑ.

Για την αναμέτρηση στο Γαλλια-Ουκρανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γαλλίας προσφέρει 1.22, ενώ για νίκη της Ουκρανίας δίνει 11.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ