aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠρεμιέρα με καθοριστική μάχη για τη σωτηρία

Πρεμιέρα με καθοριστική μάχη για τη σωτηρία

Πρεμιέρα στα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος σήμερα και η αρχή γίνεται από το γκρουπ της διαβάθμισης με ένα καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Καθοριστικό στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στη 10η θέση με 27 βαθμούς και με νίκη σήμερα μπορεί να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της, έστω κι αν είμαστε ακόμη στην αρχή των πλέι οφ. Για την Ένωση η ανάγκη για το τρίποντο είναι πιο επιτακτική, καθώς με 21 βαθμούς καταλαμβάνει την 11η θέση. Η νίκη της Καρμιώτισσας έχει απόδοση 2.37, η ισοπαλία είναι στο 3.10 και η νίκη της Ένωσης δίνει 2.95 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η ομάδα των Πολεμιδιών προέρχεται από ήττα από την Ομόνοια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ έχει μόνο ένα τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές. Για να μπει στα πλέι οφ με νίκη, θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Δέχτηκε γκολ και στα πέντε τελευταία ματς, συνολικά 12 γκολ! Το ενδεχόμενο να κρατήσει την Ένωση στο μηδέν σήμερα θα το βρείτε με απόδοση 2.72 στον Stoiximan.

Η Ένωση έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ήττα από την ΑΕΚ και με δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Το σημαντικό για την ομάδα του Παραλιμνίου είναι πως σ’ αυτή την πεντάδα αγώνων έδειξε να βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα που ήταν το μεγάλο της πρόβλημα: έχει πετύχει 10 γκολ σ’ αυτά τα πέντε ματς, ήτοι 2 γκολ ανά αγώνα. Το ενδεχόμενο να πετύχει και σήμερα over 1.5 γκολ δίνει 2.95 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ