aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠόνταρε από τώρα στον Stoiximan στον ΣΟΥΠΕΡ τελικό του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μ.!

Πόνταρε από τώρα στον Stoiximan στον ΣΟΥΠΕΡ τελικό του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μ.!

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης! Πόνταρε από τώρα στον Stoiximan στη ματσάρα που περιμένουμε να δούμε στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου για να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα μεγάλα ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι (22:00). Στο 2.15 ο «άσος», στο 3.70 η ισοπαλία, στο 3.60 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.75, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.80 και το over 4.5 γκολ στο 5.00, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.10. Στο 1.62 το GG, στο 2.20 το NG. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του τελικού; Στο 4.90 η απόδοση για τον Σαλάχ, στο 5.60 για τον Μπενζεμά, στο 6.50 για τον Ζότα, στο 7.10 για τον Μανέ. Το ενδεχόμενο ο Σαλάχ να πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ δίνει 6.50, ενώ για τον Μπενζεμά η αντίστοιχη απόδοση είναι 7.00. Πρώτο γκολ ο Λουίς Ντίας και νίκη η Λίβερπουλ με απόδοση 9.50. Πρώτο γκολ ο Βινίσιους και νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 10.00. Γκολ του Γκολ του Φιρμίνο στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 5.90 και του Αζάρ στο δεύτερο με απόδοση 5.90. Γκολ του Μπενζεμά και στα δύο ημίχρονα δίνει 12.00, ενώ το ενδεχόμενο ο Σαλάχ να πετύχει περισσότερα γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο 4.50. Το ενδεχόμενο να δεχτεί κάρτα ο Καζεμίρο δίνει 2.30 και ο Φαμπίνιο 3.50.

Όλες οι αγορές για το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ