aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής!

Πόνταρε από ΤΩΡΑ στον Stoiximan ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής!

Η κλήρωση του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στους φιλάθλους των ομάδων που ανυπομονούν για τη νέα κούρσα που θα οδηγήσει στον επόμενο πρωταθλητή Κύπρου. Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan στον νέο πρωταθλητή!

Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 27-28  Αυγούστου και ήδη με τη λήξη του προηγούμενου και την ανάδειξη του Απόλλωνα ως πρωταθλητή για τη σεζόν 2021/22 ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, σας πρόσφερε αποδόσεις για τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Πώς θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα; Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής; Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα για της σεζόν 2022/23;

Πρώτο φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα θεωρείται ο ΑΠΟΕΛ με απόδοση 3.00 στον Stoiximan. Ακολουθεί ο πρωταθλητής Απόλλωνας με απόδοση 3.75 και η περσινή πρωταθλήτρια Ομόνοια με απόδοση 4.00. Κοντά τους και η Ανόρθωση, την οποία θα βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 6.00. Αυτή η τετράδα ξεκινά με προβάδισμα στην κούρσα για τον επόμενο πρωταθλητή, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Από εκεί και πέρα θα βρείτε την ΑΕΚ στο 20.00 και την ΑΕΛ με τον Άρη στο 30.00. Πιο κάτω η Πάφος στο 75.00, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στο 250.00. και η Καρμιώτισσα στο 500.00 Στο 1000.00 η Δόξα, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η Νέα Σαλαμίνα και ο Ακρίτας Χλώρακας.

Πόνταρε ΤΩΡΑ στον επόμενο πρωταθλητή και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ