aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοιος θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Ποιος θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Η απονομή της «Χρυσής Μπάλας» αργεί, αλλά εσείς έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε από τώρα στον νικητή! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του νικητή της «Χρυσής Μπάλας»!

Πόνταρε ΤΩΡΑ στον επόμενο νικητή της «Χρυσής Μπάλας» και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις!

Ο Καρίμ Μπενζεμά θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» μετά την τρομερή σεζόν που έκανε. Η απόδοσή του στον Stoiximan είναι 1.01. Δεύτερο φαβορί, αλλά αρκετά μακριά του, θεωρείται ο Σαλάχ με απόδοση 20.00. Την τριάδα συμπληρώνει ο Βινίσιους με απόδοση 35.00. Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» Λιονέλ Μέσι έχει απόδοση 50.00, όπως και ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν Εμπαπέ, αλλά και οι Λεβαντόφσκι, Μανέ, Ντε Μπρόινε. Πιο πίσω ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 75.00, όπως και ο Κουρτουά.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα το νικητή της «Χρυσής Μπάλας» για το 2022; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ