aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοιος θα είναι ο νικητής του Big Brother; Μοναδικές αποδόσεις από τη Stoiximan! Πόνταρε τώρα!

Ποιος θα είναι ο νικητής του Big Brother; Μοναδικές αποδόσεις από τη Stoiximan! Πόνταρε τώρα!

Η μεγάλη ώρα στο Big Brother, το κορυφαίο ριάλιτι σε Ελλάδα και Κύπρο, έφτασε. Η ώρα του μεγάλου τελικού! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε στο νικητή του παιχνιδιού και να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι με τις μοναδικές αποδόσεις που προσφέρει.

Τις ώρες μετρούν οι πέντε συγκάτοικοι του «Big Brother» για να βγουν από το σπίτι, κυρίως όμως για να μάθουν ποιος από τους πέντε θα βγει από αυτό με το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ ως ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι.

Στην τελική ευθεία για τη νίκη έχουν μπει ο Ζακ Ιωαννίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Μόνο η Stoiximan κάθε εβδομάδα σας έδινε τη δυνατότητα να ποντάρετε ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother πριν από το LIVE της Παρασκευής στις 21:00. Θα έλειπε από τον τελικό; Στη Stoiximan, λοιπόν, θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις και για το μεγάλο νικητή του ριάλιτι!

Ποιος θα επικρατήσει απόψε; Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δίνει απόδοση 1.30, ενώ ακολουθεί η Σοφία Δανέζη με απόδοση 5.50. Στο 8.00 θα βρείτε τον Δημήτρη Πυργίδη και στο 10.00 τον Ζακ Ιωαννίδη. Τέλος, ο Γρηγόρης Τσεκούρας έχει απόδοση 12.00.

Επίσης, μπορείτε να ποντάρετε στο φύλο του τελικού νικητή με την πιθανότητα να είναι γυναίκα να δίνει απόδοση 1.22, ενώ η πιθανότητα να είναι άνδρας δίνει απόδοση 4.00.

Όλες οι αγορές για το Big Brother εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα και στο Big Brother, όπως και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ