aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοιος θα αγωνίζεται στην Bundesliga του χρόνου; Οι καλύτερες αποδόσεις του  αγώνα Χέρτα – Αμβούργο...

Ποιος θα αγωνίζεται στην Bundesliga του χρόνου; Οι καλύτερες αποδόσεις του  αγώνα Χέρτα – Αμβούργο στην Meridianbet!

** ** O αγώνας Χέρτα Βερολίνου – Αμβούργο για την Bundesliga λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα παιχνίδια διαβάθμισης ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη κατηγορία. Η ρεβάνς την προσεχή Δευτέρα στο Αμβούργο.

Ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Bundesliga;

Αρχίζουμε από την Χέρτα Βερολίνου που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με την δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση (69 γκολ παθητικό) και με την τρίτη χειρότερη επιθετική επίδοση (37 γκολ ενεργητικό) στο πρωτάθλημα. Έκανε τη χειρότερη σεζόν της στην τελευταία δεκαετία στην κατηγορία (33 βαθμοί, είχε μαζέψει 31 στη σεζόν 2011-2012).

Ενώ το Αμβούργο αγωνιστικά πηγαίνουν όλα καλά εδώ και πάνω από έναν μήνα. Όπως είχαμε σημειώσει είχε το πιο εύκολο πρόγραμμα αλλά το αξιοποίησε κιόλας. Έκανε πέντε σερί ιδιαίτερα παραγωγικά παιχνίδια και δεν… ταλαιπωρήθηκε από το «φρακάρισμα», την έλλειψη ουσίας που αρκετά συχνά εμφάνισε στη σεζόν.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0870: Hertha BSC vs Hamburger SV « Olympiastadion Berlin»

Προϊστορία

* Στις 13 διπλές συναντήσεις που προηγήθηκαν μόνο δύο φορές κατάφερε η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας να προβιβαστεί. Νυρεμβέργη το 2009 (απέναντι στην Κότμπους) και η Ουνιόν Βερολίνου το 2019 (απέναντι στη Στουτγκάρδη).

* Η Χέρτα Βερολίνου μετράει εσχάτως 5-0-0 με ένα γκολ παθητικό υποδεχόμενη το Αμβούργο στα επίσημα ραντεβού τους.

* Ουδεμία ισοπαλία στις τελευταίες οκτώ επίσημες αναμετρήσεις τους στο Βερολίνο. Τελευταία το 0-0 στις 15.04.2008.

* Η Χέρτα Βερολίνου παίρνει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα παιχνίδια διαβάθμισης. Στη σεζόν 2011-2012 δεν τα είχε καταφέρει (1-2 εντός, 2-2 εκτός) απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

* Το Αμβούργο θα παίξει για τρίτη φορά στην ιστορία του στα παιχνίδια διαβάθμισης. Παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία και στη σεζόν 2013-2014 απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ (0-0 εντός, 1-1 εκτός) και στη σεζόν 2014-2015 απέναντι στην Καρλσρούη (1-1 εντός, 2-1 στην παράταση εκτός).

* Ο προπονητής της Χέρτα Βερολίνου, Φέλιξ Μάγκατ έπαιξε και τα 306 παιχνίδια της καριέρας του στην Μπούντεσλιγκα με την φανέλα του Αμβούργου, ήταν μάνατζερ αυτού απ’ το 1986 ως το 1988 και προπονητής του απ’ τον Οκτώβριο του 1995 ως τον Μάιο του 1997.

* Δύο φορές έχει πάρει μέρος σε παιχνίδια διαβάθμισης, ως ποδοσφαιριστής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, ο Γιόνας Μέφερ. Ο νυν αμυντικός χαφ του Αμβούργου βίωσε πικρία και στις δύο περιπτώσεις, το 2015 με την Καρλσρούη (απέναντι στο Αμβούργο) και το 2021 με τη Χόλσταϊν Κιέλου (απέναντι στην Κολωνία).

EΚΤΙΜΗΣΗ

**Η Χέρτα Βερολίνου δεν ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια της. Θα προσπαθήσει να οργανωθεί, να αμυνθεί και να περιμένει λάθη της αντιπάλου για αντεπιθέσεις, στατικές φάσεις και σέντρες ώστε να απειλήσει. Συνδυασμούς και συνεργασίες σπανιότατα μας παρουσιάζει. Το Αμβούργο έχει καλύτερο «αέρα» αποτελεσμάτων, φαντάζει ένα κλικ πιο ικανό στο να φτιάξει ευκαιρίες, αλλά και ένα κλικ λιγότερο αξιόπιστο στο αμυντικό κομμάτι. Αμφίρροπο ζευγάρι.

Θα διαλέξουμε για αυτό τον αγώνα το Double chance σε συνδυασμό με τα total goals «1X&2-3» για αυτό το παιχνίδι. (2.83 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Χέρτα Βερολίνου με την Αμβούργο ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

REFER A FRIEND – Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ