aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοια ομάδα θα κατακτήσει το ιταλικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το ιταλικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Θα επαναλάβει το περσινό έπος της η Ίντερ, θα μπει σφήνα η Μίλαν, θα κάνει την έκπληξη η Αταλάντα ή θα επανέλθει στην κορυφή η Γιουβέντους; Μετά από πολλά χρόνια η Σέριε Α θα κάνει σέντρα χωρίς η «Γηραιά Κυρία» να είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει αλλάξει, έχει γίνει πιο θεαματικό -το είδαμε και στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία- και επιστρέφει στις 21 Αυγούστου πιο αμφίρροπο από ποτέ.

Στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε τον νέο πρωταθλητή ήδη από τη στιγμή που η Ίντερ κατάκτησε τον τίτλο το 2021! Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Ιταλία; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του πρωταθλητή Ιταλίας!

Πόνταρε ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή Ιταλίας και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Η Ίντερ έκανε περίπατο πέρυσι, αλλά ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κορυφή, Αντόνιο Κόντε, αποχώρησε. Θα αντέξει στον ίδιο ρυθμό και φέτος ή θα βρει μεγαλύτερη αντίσταση από τη Μίλαν; Μπορεί να κάνει το μπαμ η Αταλάντα μετά τη διαρκή άνοδο που καταγράφει τα τελευταία χρόνια; Θα αποδείξει η Γιουβέντους πως η περσινή σεζόν ήταν μία κακή παρένθεση;

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο ιταλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Η πρωταθλήτρια Ίντερ δεν ξεκινά ως πρώτο φαβορί. Τέτοιο θεωρείται η Γιουβέντους που έχει απόδοση 2.25, με την Ίντερ να ακολουθεί από κοντά με απόδοση 2.60. Η Αταλάντα δίνει 7.50 και η Μίλαν με τη Νάπολι έχουν απόδοση 12.00. Ακολουθεί η Ρόμα με απόδοση 18.00 και η Λάτσιο στο 45.00. Πιο κάτω θα βρείτε τη Φιορεντίνα στο 100.00, τη Σασουόλο στο 250.00, τη Σαμπντόρια και την Τορίνο με απόδοση 500.00. Στο 750.00 οι Βερόνα, Τζένοα, Ουντινέζε, Μπολόνια και Κάλιαρι και τέλος στο 1000.00 θα βρείτε τις Σπέτσια, Έμπολι, Σαλερνιτάνα και Βενέτσια. 

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ