aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοια ομάδα θα κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στην Ισπανία αναμένεται φέτος, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ψάχνει το back2back και τους «αιώνιους» αντιπάλους να επιζητούν την επιστροφή στην κορυφή. Το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο κάνει σέντρα στις 13 Αυγούστου και στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε τον νέο πρωταθλητή ήδη από τη στιγμή που η Ατλέτικο κατάκτησε τον τίτλο το 2021!

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Ισπανία; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του πρωταθλητή Ισπανίας!

Πόνταρε ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή Ισπανίας και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε στο νήμα εν τέλει το περασμένο πρωτάθλημα. Θα τα καταφέρει και φέτος ή θα επιστρέψει στο θρόνο κάποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ή μήπως θα προκύψει έκπληξη; Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Πρώτο φαβορί θεωρείται η Μπαρτσελόνα μετά και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του, με απόδοση 2.10. Από κοντά η Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 2.50, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης έχει απόδοση 5.50. Από εκεί και πέρα θα βρείτε την Σεβίλλη στο 20.00, τη Σοσιεδάδ και τη Βιγιαρεάλ στο 75.00 και την Μπέτις στο 100.00. Στο 200.00 η απόδοση για Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο 500.00 για Οσασούνα, Θέλτα, Γρανάδα και Χετάφε, στο 1000.00 για Εσπανιόλ, Αλαβές, Κάδιθ, Λεβάντε. Τέλος, η απόδοση για Μαγιόρκα, Έλτσε και Ράγιο Βαγιεκάνο είναι 2000.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ