aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοια ομάδα θα κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα; Πόνταρε τώρα στον Stoiximan!

Στο πρωτάθλημα στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον στην Αγγλία μετά την απώλεια του Euro μέσα στο «Γουέμπλεϊ» από την Ιταλία. Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο κάνει σέντρα στις 13 Αυγούστου και στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε τον νέο πρωταθλητή ήδη από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι κατάκτησε τον τίτλο το 2021!

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Αγγλία; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του πρωταθλητή Αγγλίας!

Πόνταρε ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή Αγγλίας και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο στο περασμένο πρωτάθλημα. Φέτος θα έχει… αντίπαλο; Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο αγγλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά ως φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα. Στον Stoiximan έχει απόδοση 1.65. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 6.00, ενώ την πρώτη τετράδα κλείνουν Λίβερπουλ και Τσέλσι με απόδοση 7.00. Από εκεί και πέρα θα βρείτε… εκπλήξεις. Η Τότεναμ δίνει 50.00, η Λέστερ και η Άρσεναλ 75.00, η Έβερτον 100.00. Στο 150.00 θα βρείτε Άστον Βίλα, Λιντς, Γουέστ Χαμ και Γουλβς, ενώ στο 200.00 είναι η Σαουθάμπτον. Πιο κάτω η Μπράιτον με απόδοση 350.00, η Νιούκαστλ, η Κρίσταλ Πάλας και η Μπέρνλι με απόδοση 500.00 και τέλος η Νόριτς, η Γουότφορντ και η Μπρέντφορντ με απόδοση 1000.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ