aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ; Πόνταρε τώτα στην Mebaget Plus

Ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ; Πόνταρε τώτα στην Mebaget Plus

Για πρώτη φορά στην ιστορία το Μουντιάλ θα διεξαχθεί μέσα στον χειμώνα. Από τις 20 Νοεμβρίου με εναρκτήριο παιχνίδι το Κατάρ – Ισημερινός μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός στο «Lusail Iconic Stadium», η καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπάει δυνατά στο Κατάρ.

Η Megabet Plus προσφέρει επιλογές στην ιστοσελίδα της για την ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση; Σε περίοπτη θέση βρίσκεται συνήθως η Βραζιλία, που έχει κατακτήσει πέντε τρόπαια, και δίνεται ως το πρώτο φαβορί για νικήτρια της διοργάνωσης με απόδοση 5.40.

Δεύτερο φαβορί είναι η Γαλλία με απόδοση 6.80 και τρίτο φαβορί είναι η Αργεντινή με απόδοση 7.80. Ακολουθούν, η Αγγλία (7.80), η Ολλανδία (12.70), η Πορτογαλία (12.80) και το Βέλγιο (14.70).

Μεγαλύτερο αουτσάιντερ στη λίστα με τα στοιχήματα για κατάκτηση είναι η Σαουδική Αραβία με απόδοση 725, ενώ την ίδια τιμή έχει και η Κόστα Ρίβα. Η διοργανώτρια ομάδα του Κατάρ προσφέρεται στο 250.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για το Μουντιάλ 2022

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ